Ostromállapot

2009.10.27. 16:27

A Pockoló elesése és a zombik betörése miatt a Karom kivezényli a harcosait a belsővárosi harcokhoz. Ez ötven NJK-t és a hozzájuk csatlakozó JK-kat takarja. Tehát bátran be lehet szállni a játékba, mely a Belső városban játszódik:

"Nagy csata, sok sok trollal, élőholttal, egy furcsa, majdnem trollnyi méretű páncélossal, rengeteg csontvázmadárral és magával az élőholt királlyal.

A védők oldalán a városőrök a király illetve egy hét méter (!) magas óriás"

A Karom bekapcsolódásának első reagja lent olvasható, hogy ne kelljen keresgélni. Mesélői reag számunkra még nem született, de érdemes a legutóbbiakat elolvasni, ha képben akartok lenni. Kellemes játékot! :)

 

"Borisz

[ Ostrom - Pockoló felől - Karom harcosok ]

*Távolrév belső városába eddig még sosem törtek be a szörnyek, így a Karom embereinek eszük ágában sem volt harcba vonulni, hiszen úgy gondolták, a veszélyt majd elhárítja Rév hadserege és királya. Inkább kihasználták a lehetőséget, hogy rendfenntartó városőrök megfogyatkozott jelenlétének hála szabadabban garázdálkodhattak, dúlhatták az elhagyott vagy még éppenséggel lakott, csak ellenkezni nem merő népekkel teli házakat. Ez a remek időszak azonban nem tartott tovább talán egy napnál sem. Ráadásul itt ez a gusztustalan ragály, ami belülről rágja az almát, melyet kívülről már a varjak csipkednek, ez sem tett jót a fosztogatási vágyuknak.
Most azonban a Belső várost, saját szegényes vagy épp a nehéz, gerinctelen munkával összelopdosott vagyonból felhúzott díszes házakat, benne asszonyaikat és fattyaikat fenyegeti veszély - már akinek van ilyesmi. Akinek nincs, azt az alvilág zsoldja csábítja fegyverbe.

Nagyjából ötven fős lehet ez az első csapat, mely most két kisebbre válik. Harcosai szökött zsoldosok, markos verőlegények, egykori marcona katonák, fejvadászok, orvgyilkosok... Másfél tucatnyi íjász van köztük, kik a tetőn való megbújáshoz, az alkonyatkor is tökéletes célzáshoz értenek, közelharcban könnyen elvesznek. Épp ezért a vezetőjük fel is vezényli őket az ellenség által még el nem ért házak tetőire. A maradék jó két és fél tucatnyi közelharcos egy bizonyos Ernesto vezetésével indul meg a betörő zombiseregek felé. Többnyire szegecselt bőrvértet viselnek, a volt zsoldosoknak akad mellé sisakjuk vagy akár teljes páncélzatuk, csuklópajzsuk is. Fegyverük másfélkezes kard vagy láncos buzogány, s annak, aki megteheti, tőr is jut a szorult helyzetekre. A mágiához nem konyítanak, de gyakorlott, harcedzett, erős idegzetű és marcona képű férfiak mind. Sokuk jó cimborája a másiknak, hiszen egyfajta kollégák, akik nem egyszer húzták ki egymást a csávából, így, bár ironikusan hangzik, de a bajtársiasság sem ismeretlen számukra. Betyárbecsület, ugyebár. Ezért is jöttek ma el.*
"

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolrevikarom.blog.hu/api/trackback/id/tr911479302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása